SORKA Jezeli moja wypowiedz byla uznana jako prowokacja , poprostu powiedzialem to co uwazam
Jezeli chodzi o honde bylem pare razy u was fajna sprawa same hondy qmple i tak dalej
RTW moze nie ma jednakowych aut ale za to jest to tez zgrana ekipa chcieli team zalozyli go , chyba to nie zbrodnia ? to co robią to raczej ich sprawa , a pierwsze prowokacje wyszły od hondy ? z tego co zaobserwowałem . . .
w Wałbrzychu przydało by się wspólne organizowanie takich spotów lecz w nie chcecie bo wy tylko degustujecie w hondach ! pewnie macie prawo jak kazdy ma prawa do wielu rzeczy .
Kłótnie pomiędzy hondami a rtw wydaje mi się że są nie potrzebne niech jedni oleją drugich i tak dalej . . . albo idzcie wszyscy na jakiegos % i odpuscie sobie przekomarzanie bo to nie ma sensu ;/ żal jak sie czyta posty jadące albo na 1 albo na 2 team . . . załóżcie sobie ROZEJM
Moja wypowiedz nie jest prowokacja nie zamierzam tez az tak bardzo się wtrącać ale chcial bym sie poprostu wypowiadać ponieważ też jestem interesantem motoryzacji ;o ?
Pozdrawiam wszystkich gorąco