aQQ napisał(a):
:shock:
WITAM NIE JESTEM W ZADNYM TEAMIE ALE SZCZERZE MOWIAC ZOSTALISCIE ZDOMINOWANI ! I CO NAJSMIESZNIEJSZE JAKO WIDZ ZAOBSERWOWALEM ZE ZADNA Z WASZYCH HOND BY NIE DALA SOBIE RADY Z 50% AUT Z TEGO 2-GIEGO TEAMU . . .
oczywiscie bez obrazy i pozdrawiam
)
a ja mam takie pytanie...jak to bylo z tym obserwowaniem? ktos sie scigal czy auta staly w miejscu? czy moze jedne byly brudne a drugie dopiero co wyjechalyz myjni? bo z tego co wiem na tesco nikt sie nie scial...wiec domyslam sie ze kolega to nastepny prowokator i jesli bym byl adminem tej strony i wiedzial ze nic sie tam nie dzialo to bys dostal bana za glupkowane tego typu prowokacje bo strasznie mi to dziala na system.
Byla raz akcja na tesco gdzie przyjechalo takie bmw 2 litry 150 koni..w aucie byl kierownik i jakis jego kolega...pokrecili sie po parkingu po czym
kolega kierownika wyszedl zachowujac sie jakby przed chwila jezdzil jakims mega bolidem ktory ma miliard koni pod maska...ktos mnie podkrecil zeby z nim stanac na kresce swoja krowa accordem 2 litry 131 koni seria zagazowany silnik...
kolega darl pape na prawo i lewo jak to bmw zapierdala i wogule...jak sie skonczylo? kazdy kto byl wie, potem
kolega juz nic nie mowil,zmierzam do tego ze po przeczytaniu Twojej wypowiedzi zachowujesz sie dokldnie tak samo jak ten przyslowiowy
kolega . Niedlugo bedzie zlot na ktorym kazdy bedzie mogl sie poscigac i dopiero wtedy bedzie mozna napisac kto mial najszybsze auto w kategori open a kto byl najszybszy w okreslonych kategoriach jesli chodzi o pojemnosc silnika...jesli nie masz nic do powiedzenia to prosze nic nie psiz.pozdrawiam