Auto-Strefa

Honda Club Wałbrzych

Klub fanów Hondy z Wałbrzycha i okolic

Teraz jest Cz, 26 gru 2024; 07:21:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Regulamin działu

Informacje o tym jak zakladac temat w dziale "spoty" dostepne TUTAJ

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 01.03.2008 Tesco 20:00
PostNapisane: N, 01 mar 2009; 09:42:01 
:shock: :shock: :shock: WITAM NIE JESTEM W ZADNYM TEAMIE ALE SZCZERZE MOWIAC ZOSTALISCIE ZDOMINOWANI ! I CO NAJSMIESZNIEJSZE JAKO WIDZ ZAOBSERWOWALEM ZE ZADNA Z WASZYCH HOND BY NIE DALA SOBIE RADY Z 50% AUT Z TEGO 2-GIEGO TEAMU . . . :)

oczywiscie bez obrazy i pozdrawiam :))

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 10:01:52 
Uzytkownik zweryfikowany

Imię: Łukasz
Honda:: Mazda 6 2.0 MZR-CD
moze nie bylo u nas pełnej frekwencji ale pokazaliśmy 1 zgraną ekipe

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 10:22:46 
Uzytkownik zweryfikowany

Honda:: Audi Avant 1.8T
szkoda ze mnie nie bylo bo zawialo groza jak nic :D co tam takiego przyjechalo?jakies turbo czy poprostu duze pojemki? bo wyzej taki koment...wiec na to wychodzi ze 50% aut tamtego teamu mialo ponad 150 koniuf:) czekam na relacje:)

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 10:41:36 
Administrator

Imię: Grzegorz
Honda:: Accord CS12
aQQ napisał(a):
:shock: :shock: :shock: WITAM NIE JESTEM W ZADNYM TEAMIE ALE SZCZERZE MOWIAC ZOSTALISCIE ZDOMINOWANI ! I CO NAJSMIESZNIEJSZE JAKO WIDZ ZAOBSERWOWALEM ZE ZADNA Z WASZYCH HOND BY NIE DALA SOBIE RADY Z 50% AUT Z TEGO 2-GIEGO TEAMU . . . :)

Nie rozumiem? mamy się czuć objechani przez auta z RTW?
My przynajmniej mamy wszyscy H na przedzie a nie każdy inny znaczek, albo wogóle.
Naszą ideą nie jest ganianie za każdym autem żeby sie zmierzyć.

Zbieraj punkty a 24 wymień na rower.

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 10:43:40 
Uzytkownik zweryfikowany

Imię: MARCIN
Honda:: CRX IIGEN 2.0
te drugie 50% to trzeba pchac zeby odpalilo i kazdy wie o jakie auto mi chodzi :D

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 10:48:05 
Uzytkownik zweryfikowany

Grzesiu ale sam widzisz oni nigdy nie zrozumieja niczego...dla nich bogiem bedzie ten ktory bedzie mial auto ktore robi najlepszy czas na 1/4....niezaleznie od tego jak ono bedzie wygladalo...to jest ich idea i niech robia co chca tylko zeby uwazali na siebie i innych...my mamy swoja idee ale jak widac innym to nie pasuje na co ja osobiscie leje cieplym moczem. recepta dla naszych kolegow jest jednaniech sie zloza wszystcy na auto z duza pojemka i w huj konmi i beda sie na zmiane tym autem scigac i bedzie onoi niepokonane beda slawni czas tuningu tFałEny itp:D

proponuje Lukasowi aby usunal konta klubowiczow ktorzy maja po 0 postow i nie zagladaja wogule na forum.A osoby z tim rejsing niech sie wypowiadaja na swoim forum i moga tam jechac po nas i pisac co im sie podoba...ja nawet tam nie zagladam i nie ciekawi mnie co tam jest,a tu niech nie robia tanich prowokacji.czołem

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 11:01:36 
Uzytkownik zweryfikowany

aQQ napisał(a):

a ja mam takie pytanie...jak to bylo z tym obserwowaniem? ktos sie scigal czy auta staly w miejscu? czy moze jedne byly brudne a drugie dopiero co wyjechalyz myjni? bo z tego co wiem na tesco nikt sie nie scial...wiec domyslam sie ze kolega to nastepny prowokator i jesli bym byl adminem tej strony i wiedzial ze nic sie tam nie dzialo to bys dostal bana za glupkowane tego typu prowokacje bo strasznie mi to dziala na system.

Byla raz akcja na tesco gdzie przyjechalo takie bmw 2 litry 150 koni..w aucie byl kierownik i jakis jego kolega...pokrecili sie po parkingu po czym kolega kierownika wyszedl zachowujac sie jakby przed chwila jezdzil jakims mega bolidem ktory ma miliard koni pod maska...ktos mnie podkrecil zeby z nim stanac na kresce swoja krowa accordem 2 litry 131 koni seria zagazowany silnik...kolega darl pape na prawo i lewo jak to bmw zapierdala i wogule...jak sie skonczylo? kazdy kto byl wie, potem kolega juz nic nie mowil,zmierzam do tego ze po przeczytaniu Twojej wypowiedzi zachowujesz sie dokldnie tak samo jak ten przyslowiowy kolega . Niedlugo bedzie zlot na ktorym kazdy bedzie mogl sie poscigac i dopiero wtedy bedzie mozna napisac kto mial najszybsze auto w kategori open a kto byl najszybszy w okreslonych kategoriach jesli chodzi o pojemnosc silnika...jesli nie masz nic do powiedzenia to prosze nic nie psiz.pozdrawiam

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 11:28:37 
Uzytkownik zweryfikowany

Imię: Łukasz
Honda:: Mazda 6 2.0 MZR-CD
wiesz jak bylo ? prowokacyjnie podjechali naprzeciwko nas :) a za pare minut pojawiły sie pały ...najpierw 1 potem juz 2 radiowozy :) a jak wyszlismy z tesco to czekały 2 suki jakbysmy mieli zaraz jakies burdy robic :)

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 11:38:29 
Uzytkownik zweryfikowany

pamietam jeszcze fajny motyw z jednego ze zlotow jak "derektor" RTW po moim pytaniu kto jeszcz od nich przyjedzie sypnal : uturbiony cienias po czym podal jakas magiczna wartosc odnosnie koni mechanicznych...nie wiem tylko skad on te cyfry wzial bo tak sie sklada ze znam posiadacza tego cieniasa i on sam nie wie ile jest tam koni...nie byl na hamowni i nawt go to nawet specjalnie nie interesuje :D dlatego zakladam z gowy ze wieksza polowa zdan padajacych ze strony "tego drugiego teamu" nie wiadomo skad jest brana;/

PostNapisane: N, 01 mar 2009; 11:43:31 
Uzytkownik zweryfikowany

Generalnie RTW nie powalało. Przyjechała renówka, która chciała przykozaczyć, z pod auta poszły iskry zajechał na stacje po czym pchali auto ponieważ to gówno jechać nie chciało :mrgreen: Przyjechało trochę aut ze StreetRacingu i to ich auta były tymi, które objechały by niejedną Hondę. Także - RTW to tam nie wiele by zdziałało, Poza "cieńkim" na 1 barze. Piszesz, że auta lepsze? Postaw na kresce auto w serii o pojemności 1.6 - gwarantuje, że Honda z Vteciem je objedzie.

Generalnie to my nie mieliśmy większego spotkania - czysty spontan. Nie wszyscy byli swoimi autami ponieważ byli "wczorajsi". Mrczk co do cieniasa to 200koni. I używaj opcji edit.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1